- ttt

Det är inte fel på dig, det är samhället som är fucked up



  

Jag blir så trött på att det finns en mall på hur tjejer (..och även killar) ska se ut. Man ska se ut som en sticka fast med både bröst, rumpa och vackert ansikte. Det är inte ens möjligt för alla. Vissa har hög ämnesomsättning och ja, men grattis då! Vissa har inte det och då ska inte de dömas för det. Detta är ju sjukt vad mycket alla klagar.

 

Visst jag erkänner att jag tänker att folk kan vara överviktiga eller se mindre bra ut men jag säger det definitivt inte till dem. Förstår ni inte vilken hemsk känsla att få höra "fan vad fet du är" eller "hur fan ser du ut egentligen?". Där fick ni en tjej att få ätstörningar och en annan att spara pengar till skönhetsoperationer. SÅ lätt är det att rubba någons självförtroende.

Men det behöver inte bara vara kommentarer om att man är ful eller fet. Det kan vara sådant som att "stor näsa du har egentligen" till exempel. Såna små saker kanske man inte tänker på att de är någonting. Men om det är någon som t.ex. nu har en ganska stor näsa så kommer det garanterat påverka den här personen oavsett om hen visar det eller inte. Jag vet känslan.


Det jag vill säga är att var stolta över er själva och tänk innan ni pratar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0